Jag var helt säker, Fixa har förändrats så kopiöst precis som förra gången hon var dräktig. Hon blir så lugn och eftertänksam, vill gosa gränslöst mycket och vaktar sin mat så Ove inte ska kunna stjäla den. Ove har dock inte en tanke på att stjäla någon mat från Fixa men ibland måste han ju passera hennes matskål och då protesterar hon vilt.

I träningen är hon så loj och trivsam, ingen brådska, allt sker lugnt och städat. Den största förändringen är att hon äter sånt som folk bjuder henne på. Hon som aldrig tar godisar från andra än mig, familjen och hennes tränare Mona. Fast det tog kanske tre år innan hon åt något som Mona bjöd på så hon är egentligen ganska svårflörtad.

Även om jag är helt säker så finns det ju en massa valpköpare som vill veta, på riktigt, om Fixa är dräktig så idag åkte vi till Anicura i Ängelholm för ett ultraljud. Veterinär Elin, som jag känner sen gammal, gjorde ultraljudet och visst är hon dräktig. Vi kunde räkna till fem valpar men det kan alltid vara någon till som vi missat.

Så roligt och det är bara att fira med en långpromenad i solen, för idag var det sommarvärme på riktigt.

Nu känns det som en evighet innan det är dags för valpning men snart, snart har vi ett härligt gäng valpar i huset igen.

/Susan