Nu är det parat och klart! Allt gick precis enligt skolboken och förhoppningen är att vi kommer få ett härligt gäng valpar runt den 20 maj.

Vem är då den fantastiska hanen och varför valde vi just honom?

C.I.B PL CH SE UCH SK
Mariell De Marque Isar Fylgiabroder “ARON” är den blivande pappan till Fixas valpar.

Vi letade länge och hade några alternativ innan vi bestämde oss för Aron. Förra sommaren träffade vi honom för första gången och han hängde med oss några dagar när vi campade med Kungen (vår husvagn) på Hökensås. Aron är en fantastiska hane, snygg rent exteriört och med ett underbart temperament. Han smälte så fint in i familjen med de andra hundarna och alla våra fyra barn.

Denna gången har han bott hemma hos oss en vecka, sovit i vår säng tillsammans med Lussekatten, inga problem, gått lös i skogen och lekt med barnen, gått fint i koppel, åkt bil, tränat i hundarenan, parat Fixa och kollat in hönsen. Han har ett underbart temperament, kvick och arbetsvillig men suverän att anpassa sig efter situationen och koppla av.

Förra gången Fixa var dräktig gjorde vi varken ultraljud eller röntgade henne, kände att jag inte ville dra iväg med henne i onödan och det var ingen tvekan om att hon var dräktig även om vi trodde att hon bar på få valpar. Sen födde hon nio små men rasande pigga valpar!

Är jag tveksam om hon är dräktig får det bli ett ultraljud om jag är så gott som säker hoppar jag över det.

Nu tänker vi njuta av våren som smyger sig in och så ska vi debutera i Htm och Freestyle vilket verkligen ska bli både spännande och roligt.

/Susan