Förra året blev det ju inte någon lyckad parning och alltså inga valpar. Kanske är det ändå så att Fixa är så klok så hon kände att det inte var någon optimal tid att ha valpar på. Hösten var ju full av åtagande och Ekets Hundarena tog massor av min tid i anspråk och så skulle ju jag tillbringa en hel vecka på Agility-VM i Kristianstad.
Jag tror att hon kände av en stress som jag inte kände själv men som antagligen fanns där.

Men nu löper hon igen och denna gången är allt perfekt för en kull valpar som då skulle födas i mitten av maj på ett ungefär. Hanen är utsedd och jag hoppas att de får till det denna gången.

En vår och sommar med ett gäng Pumivalpar vill man ju verkligen vara med om igen.

2018 var året då jag ägnade mig mest åt min nystartade företag Ekets Hundarena som är en stor inomhushall för hundträning. Det tog massor av tid att starta upp, att måla och ställa i ordning arenan. Sen var det planering av en massa kurser, föreläsning och aktiviteter vilket var jättekul men hundarna fick komma i andra hand. De fick visserligen träna som vanligt men några tävlingar hann vi inte iväg på.

Nu rullar verksamheten på i arenan och jag jobbar fortfarande hårt med kurser, städning, planering och bokföring. Sen har jag ju mitt vanliga jobb som undersköterska i hemvården där jag jobbar natt. Familjen vill ju också ha en del av mig och så hundarna som faktiskt kommer få tävla i år. Livet rullar på, det är härligt och verkligen fullt upp precis som jag vill ha det.

Nu som först ska jag sätta mig ner och titta på Årets Fun Fix hundar, en del pokaler ska lämnas tillbaka och några ska lämnas ut. Någon valpträff hanns inte med förra året men till hösten blir det äntligen av och då kommer vi hålla till i vår egen hundarena. Något att se fram emot!

Jag önskar kort på era hundar, så jag kan uppdatera hemsidan med aktuella foton. Maila dem till susan@funfix.se

/Susan